Nieuws

Nieuws
Lees verder
Nieuws

Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof lanceren jongerenlabel ePic

Vanaf 2 januari 2022 lanceren Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof hun jongerenlabel ePiC. ePiC gooit de deuren van Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof wagenwijd open voor iedereen van 12 t/m 23 jaar! Voor slechts 5 euro kunnen jongeren naar elke voorstelling, van theater tot film, en krijgen ze exclusief toegang tot activiteiten rondom het programma van Schouwburg Lochem & Theater Hanzehof. Vanaf twee weken voor aanvang van de voorstelling kunnen de jongeren via de websites hun tickets kopen. 

Lees verder
Nieuws

Gluren bij de Buren Zutphen verplaatst naar 3 juli

Zutphen - Wegens de aanhoudende maatregelen omtrent corona kan Gluren bij de Buren op 13 februari in Zutphen en Warnsveld niet doorgaan. Het is voor de organisatie op dit moment te onzeker of er tegen die tijd een veilige en leuke versie van het festival neergezet kan worden. Daarom ziet de organisatie zich genoodzaakt nu de knoop door te hakken en Gluren bij de Buren te verplaatsen naar 3 juli.

 

Lees verder
Nieuws

Igone de Jongh deelt alles over haar grootste liefde

Na haar boek, documentaire en de succesvolle shows in Carré is Igone de Jongh bij ons te zien op zaterdag 5 maart 2022. In haar eerste eigen theatertournee danst prima ballerina Igone de Jongh de mooiste, klassieke choreografieën uit haar omvangrijke repertoire en nieuwe, modernere choreografieën die speciaal voor deze voorstelling zijn gemaakt.

Lees verder
Nieuws

Hoera 130 jaar Buitensociëteit!

Hoera de Buitensociëteit bestaat 130 jaar! 

De Buitensociëteit was vanaf 1854 een houten muziektent en vanaf 1868 een houten concertzaal. Op 28 juni 1891 werd de stenen concertzaal met neorenaissancistische stijlkenmerken geopend.

Het verjaardagsfeest volgt in het najaar. Voor nu: applaus voor de Buitensociëteit!

Lees verder
Nieuws

Mirjam Radstake per 1 juli nieuwe directeur Theater Hanzehof & Buitensociëteit

Met het aantreden van Mirjam Radstake als directeur van Theater Hanzehof & Buitensociëteit vallen vele puzzelstukjes samen. In de vorm van een combinatiefunctie, waarin zij tevens in de functie van directeur bij Schouwburg Lochem zal aanblijven, zal zij haar aandacht over beide podia verdelen.

Lees verder
van 2